لیست اختراعات محمد رضا صفري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1397/04/07
تاریخ ثبت: 1398/02/29
خلاصه اختراع:

از مشكلات پمپ هاي امروزي، لرزش و سروصداي زياد، از كار افتادن پمپ به دلايل مختلف و... مي باشد. اگر در پمپ هاي الكتريكي تعميرات و نگهداري به موقع انجام نشود، ماشين الكتريكي از حالت ايده آل خارج شده و رفته رفته مشكلات عايقي براي آن به وجود مي آيد. طرح مورد ادعا با عنوان ليفت پمپ گازي (پالسر هيدروژني) نسبت به ساير پمپ ها، تعميرات و نگهداري آساني دارد و زمان بسيار كمي نياز دارد و همچنين قطعات آن كاملا در دسترس بوده و اين امكان بهره برداري سيستم را تسهيل و تسريع مي كند. دستگاه مورد نظر قابليت نصب در هر مكاني را دارد و نياز به امكانات محيطي جهت بهره برداري ندارد. طرح مورد ادعا كاملا از منابع Free Energy تغذيه شده و نياز به منابع سوخت فسيلي ندارد و همچنين كاملا سازگار با محيط زيست است و هيچ گونه آلايندگي توليد نمي كند. نسبت به ساير پمپ ها صداي كمتري دارد و مي تواند بصورت دائم آب را به مخازن انتقال دهد. بطور خلاصه، در حالت عادي آب وارد فيدر تانك شده و از آن به طرف پمپ هدايت مي شود. فيدر تانكي دبي آب ورودي را ثابت نگه مي دارد. بعد از اينكه آب وارد پمپ شد، به سمت سيلندر هدايت شده و در حوزچه آن ذخيره مي شود. سپس احتراق انجام شده و آب با فشار به وجود آمده توسط احتراق به بالا هدايت مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1395/06/27
تاریخ ثبت: 1395/06/27
خلاصه اختراع:

با توجه به آنكه راستاي پروتز زيرزانو معيار كمي نداشته و تكرارناپذير است، نياز به يك روش عيني و كمي كاملا احساس مي شود. "دستگاه ليزري تعيين راستاي پروتز بر مبناي ارتباط شاخص هاي آناتوميكي اندام هاي تحتاني" يك سيستم ساده، ارزان و كمي جهت كمك به تعيين راستاي پروتز زيرزانو براي افراد قطع عضو زيرزانو يكطرفه است. اين سيستم امكان تعيين و ارزيابي راستاي پروتز در سه صفحه را برطرف مي كند و نياز پروتزيست به تجربه را برطرف مي سازد. همچنين اين سيستم مي تواند جهت ارزيابي ناهنجاري هاي اسكلتي عضلاني افراد غير قطع عضو نيز مفيد باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/02/30
تاریخ ثبت: 1395/12/24
خلاصه اختراع:

در اين اختراع از يك بيوراكتور تزريقي استفاده شده است كه با ايجاد جريان اجباري درون داربست، از جمله بيوراكتورهاي شناخته شده در اين حوزه محسوب مي شود. ايجاد جريان اجباري و محيط مشابه بدن در بيوراكتور باعث بهبود كيفيت بافت توليدي شده و علاوه بر اين باعث نفوذ بيش تر مواد، سوبسترا و اكسيژن به لايه هاي مياني داربست مي گردد.سيگنال هاي بيوميكانيكي از مهمترين فاكتورهاي موثر بر رشد در بيوراكتورها مي باشند. از مهم ترين روش هاي توليد سيگنال هاي بيومكانيكي و بيوفيزيكي مي توان تنش برشي توليد شده توسط جريان، امواج فراصوت، امواج الكترومغناطيسي و لرزش را نام برد كه در اين بيوراكتور به كار برده شده است. در هر يك از اين روش¬هاي اغلب پارامترهايي چون فركانس، شدت و مدت زمان اعمال تحريك مورد بررسي قرار گرفته اند. تا كنون بيوراكتوري كه بتواند به صورت همزمان چند سيگنال بيوفيزيكي را ايجاد كند طرتحي نشده است. هدف از اين اختراع ايجاد محيطي شبيه سازي شده بدن، براي رشد سلول هاي درون داربست، با قابليت ايجاد استريل و ايجاد جريان با قابليت كنترل آسان مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/06/27
تاریخ ثبت: 1395/06/27
خلاصه اختراع:

با توجه به آنكه سنجش تراز شاخص هاي آناتوميكي ASIS يك رويكرد موفق جهت سنجش اختلاف طول دو اندام است، سنجش تراز افقي اين شاخص ها با "دستگاه ليزري سنجش تراز گن " يك روش ساده، ارزان و كمي جهت سنجش اختلاف طول دو اندام مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/11/29
تاریخ ثبت: 1396/05/18
خلاصه اختراع:

از مشكلات سيستم هاي هيبريد خودروهاي امروزي، پيچيدگي خط انتقال قدرت در اين خودروها بدليل وجود دو منبع انرژي ميباشد. اگر خودرويي هيبريد نباشد و بيرون از كارخانه مكانيزم هيبريدي را بخواهيم به آن اضافه كنيم، بايد خط انتقال قدرت خودرو كامل تغيير كند و اكثرا صرفه اقتصادي نخواهد داست مخصوصا براي ماشين هاي سنگين و تجاري. طرح مورد ادعا با عنوان كيت هيبريدي الكتروكاتاليتيك، بر روي موتور خودرو نصب شده و با بهره گيري از انرژي گرمايي دودهاي اگزوز موتور و تبديل آن به انرژي الكتريكي و انتقال انرژي الكتريكي به مبدل الكتروكاتاليتيك، از آب گازهاي هيدروژن و اكسيژن توليد كرده و داخل هواي ورودي موتور ميفرستد و باعث كاهش مصرف سوخت، افزايش راندمان موتور خودرو و كاهش آلايندگي هاي موتور خودرو ميشود. در اين طرح انرژي هاي تلفاتي موتور از طريق اگزوز را توسط سيستم توليد قدرت رانكين بازفرآوري كرده و انرژي الكتريكي از آن توليد كرده ايم. اين انرژي الكتريكي را به مبدل الكتروكاتاليتيك منتقل كرده و صرف الكتروليز آب و تبديل آن به هيدروژن و اكسيژن كرده ايم. با اضافه كردن هيدروژن و اكسيژن توليدي به هواي ورودي موتور، باعث افزايش ارزش حرارتي سوخت و احتراق كامل در محفظه احتراق خواهيم شد.

تاریخ اظهارنامه: 1386/12/20
مالک/مالکان: محمدرضا صفري نسب
تاریخ ثبت: 1387/02/11
مخترع/مخترعان: محمدرضا صفري نسب
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 6